Kontakta mig

Kontakta mig

Hej på dig! Först och främst, vad roligt att du har kommit på besök! Jag gissar på att du vill kontakta mig på Creation by Vanessa. Kanske med en fråga om något recept? Eller varför inte för att ge förslag på något ämne som du vill att jag tar upp på bloggen? Oavsett om det bara är för att säga hej, så tycker jag att det är roligt att höra ifrån dig, det är så härligt med vänlig och positiv energi.

Om du vill samarbeta med mig eller har intresse av det jag gör som matkreatör, med food styling, fotografi eller receptutveckling så har du också kommit till rätt ställe. Det gäller givetvis också om du behöver hjälp med grafisk design eller content till digitala kanaler.

Så slutligen är det bara att fylla i formuläret nedan för att kontakta Creation by Vanessa, eller om du föredrar skriv ett DM på min Instagram. Jag återkommer givetvis så snart jag kan, och kika gärna in på sidan Om mig. Vem vet, svaret du söker om kanske finns just där. 

Ha en underbar dag och så hörs vi!